Back to All Events

Classes de Tècnica Alexander a l'estiu


  • 51 Carrer de Gustavo Bécquer Barcelona, CT, 08023 Spain (map)
IMG_0374.JPG

Classes de Tècnica Alexander a l’Estiu

Sovint durant el l’any ens deixem portar per un camí accelerat de no parar que podem sentir tan en malestar físic com emocional. Ara que arriba l’estiu és més fàcil parar i un bon moment per aprendre allò Tècnica Alexander ens pot oferir: Aprendre a responsabilitzar-nos del nostre cos i ment per tal d’actuar des de la calma, la intèligència i l’alegria. Això ens pot ajudar tan en l’efectivitat en la feina i l’estudi com en millorar i reduir els malestars provocats per un mal ús del nostre “Ser”. Un mètode molt pràctic per totes les accions i àmbits de la nostra vida!

IMG_0373.JPG

Què és la tècnica Alexander?


En les classes de Tècnica Alexander aprenem a fer un ús integrat del cos i la ment. Aquest aprenentatge té una influència tan en la millora de la nostra salut com en l’eficàcia i la llibertat amb les que realitzem les accions del dia a dia des de seure a treballar amb l’ordinador, tocar un instrument, practicar esport….

L’aplicació continuada de la Tècnica pot ajudar en la millora de problemes posturals, mals d’esquena, tensio de coll i espatlles, problemes de respiració, ansietat , nerviosime, falta d’atenció…siguent l’alumne el responsable del seu propi procés de millora.Qui sóc?

Eduard Marcet. Sóc músic, violinista i professor. Graduat a Alexander Technique Center Amsterdam el 2013 on vaig ser professor assistent els 5 anys següents. Combino la meva activitat concertística amb la docent amb els desig de que els alumnes connectin amb el seu “ser” per tal de gaudir de tot allò que vagin aprenent i desenvolupin tot el seu potencial.

Ofertes d’estiu: 

1 Classe : 40€

5 classes : 290 €

10 Classes: 360 €

 Una classe dura 50 minuts. Classes privades . Horaris flexibles segons la disponobilitat del alumne i el professor.Les classes són al barri de Vallcarca- Barcelona
Earlier Event: July 1
Classes de Violí al Juliol
Later Event: August 12
Concert in Menorca with Kiev Portella