Back to All Events

"When violin meets piano" in Almere

  • Goede Rede Concerten Kerkgracht 60 Almere, FL, 1354 Netherlands (map)

Onze middagconcertjes zijn kleine intieme concerten, meestal in de kapel van Goede Rede. De entree is 10 euro en dat is inclusief een consumptie voor en eentje na de muziek.

De viool is één van de mooiste en meest zangerige solo instrumenten, de piano één van de meest veelzijdige. Niet verwonderlijk dus, dat er zeer veel prachtige muziek is geschreven voor de combinatie viool-piano.

Eduard Marcet, viool en Carol Ruiz, piano zorgen samen voor een middagconcert met intieme klanken en kleurrijke melodieën. Zij nemen u mee op een kleurige reis door verschillende landen en tijden met stukken voor viool en piano van Corelli, Beethoven, Toldrà en Piazzolla. Wordt mooi!

Earlier Event: January 28
When violin meets piano
Later Event: March 12
Duo Gaudí in Teatro Munganga