Back to All Events

Duo Gaudí in Almere

  • Goede reden Concerten (map)

Haendel Sonata in F

 Ravel Sonate For violin and cello

Gliere 8 pieces op 39

Het Gaudí Duo is opgericht door violist Eduard Marcet en celliste Cèlia Torres met de bedoeling om mooie muziek te maken voor uiteenlopend publiek. Het repertoire van dit duo is een mix van klassieke muziek met stijlen als zigeunermuziek, tango, musicals, jazz en world music. Hun ontspannend benadering maakt dat er weinig afstand is tot hun publiek.   Ze   zijn   door   hun   aanpak   bijzonder   geschikt   voor   kleine   optredens   in   een persoonlijke omgeving, of als begeleiding bij elke gelegenheid die vraagt om een muzikale ondersteuning. Celia en Eduard spelen al samen sinds hun studie aan het conservatorium van Barcelona. Hun lange vriendschap maakt dat ze goed op elkaar aansluiten en zonder veel moeite kunnen inspelen op de inbreng van anderen

Earlier Event: September 30
Gaudí Quartet in Zoetermeer
Later Event: October 8
Gaudí Quartet in Amsterdam