Back to All Events

Een Groene hart's droom

  • Garenspinnerij 34 Turfsingel Gouda, ZH, 2802 BC Netherlands (map)

Muziektheatervoorstelling Een Groene Harts Droom

Wat als Shakespeare de beroemde ”Midsummer's night dream” in het Groene Hart en voor de lokale bevolking in deze regio zou hebben geschreven? Geïnspireerd door dit verhaal, schreef Carla Regina, in opdracht van Stichting Groene Hart, dit bijzondere verhaal “Een Groene Harts Droom”. 

Het stuk bestaat uit drie verschillende verhaallijnen die samenkomen bij de sluiting van een adellijk huwelijk,  jonggeliefden die – tegen de wil van de families – samen willen zijn, en een magische gebied in de polder waar feeën wonen. In het Groene Hart bevindt zich ook een groep toneelspelers (amateurs) die bij het licht van de maan samenkomen. De toneelspelers willen gezamenlijk – voor het huwelijk –   een toneelspel opvoeren. 

Het verhaal vertelt de manier waarop de geliefden, de acteurs en de feeën die in de polder wonen met elkaar omgaan. Met personages uit de geschiedenis van Het Groene Hart, tovenaarsdrankjes, koeien, acteurs, zangers, viool, harp en fluitspelers, opera en popmuziek....

We zullen nooit weten of deze wereld realiteit of een droom is? Een muzikaal sprookje met een “Groen Hart”, een liefdesverhaal in de polder! 

Koop nu Karten: http://groenehartwinkel.nl/een-groene-harts-droom/

Earlier Event: September 24
Een Groene Hart's droom