Back to All Events

Duo Gaudí In Amsterdam

  • Oude Katholieque Kerk 37 Ruysdaelstraat Amsterdam, NH, 1071 XA Netherlands (map)

Het Gaudí Duo is opgericht door violist Eduard Marcet en celliste Cèlia Torres met de bedoeling om mooie muziek te maken voor uiteenlopend publiek. Het repertoire van dit duo is een mix van klassieke muziek met stijlen als zigeunermuziek, tango, musicals, jazz en world music. Hun ontspannend benadering maakt dat er weinig afstand is tot hun publiek.   Ze   zijn   door   hun   aanpak   bijzonder   geschikt   voor   kleine   optredens   in   een persoonlijke omgeving, of als begeleiding bij elke gelegenheid die vraagt om een muzikale ondersteuning. Celia en Eduard spelen al samen sinds hun studie aan het conservatorium van Barcelona. Hun lange vriendschap maakt dat ze goed op elkaar aansluiten en zonder veel moeite kunnen inspelen op de inbreng van anderen

 

Programme:

Haendel : Sonata in F Groot-Adagio -Allegro -Largo -Allegro

Bach-Chaconne in D minor voor viool solo

Gliere- 8 Stukjes voor viool en cello

Prélude -Gavotte -Berceuse -Canzonetta -Scherzo

Toshiro Mayuzumi- Bunraku voor cello solo

5 Tangos-Carlos Gardel (10')

Melodía de Arrabal - Por una cabeza - El día que me quieras -Volver